BudoNet

Боевые искусства

Чемпіонат України серед молодших та старших юнаків - 2011 та етап Чемпіонату України дивізіону "Еліта"

Ура, ми це зробили. Добре, чи пагано - мені дуже хочеться не модерувати цю тему "со старта" та почути думки всіх, хто був "по ту сторону стола" - учасники, тренери, судді - давайте спробуємо поділитися своїми думками (якщо вони канешно виникли) щодо юнацького Чемпіонату України.

А щодо етапу Чемпіонату України дивізіону "Еліта", то ось його результати:

- вагова -57 кг:

напівфінали:

1. Бєліков Руслан - Савка Андрій - переміг Бєліков Руслан (КО, АМБ, 2Р)

2. Риба Констянтин - Стоєв Сергій - переміг Стоєв Сергій (КО)

Фінал:

3. Бєліков Руслан - Стоєв Сергій - переміг Бєліков Руслан (рішення).

- вагова - 63 кг:

напівфінали:

4. Соколов Максим - Сергієнко Вадим - переміг Соколов Максим (рішення)

5. Бранчук Віталій - Бичков Євген - переміг Бичков Євген (рішення, додатковий час)

Фінал:

6. Соколов Максим - Бичков Євген - переміг Соколов Максим (рішення, додатковий час)

- вагова -69 кг:

7. Галушко Семен - Афанасьєвський Сергій - переміг Афанасьєвський Сергій (рішення)

8. Кравченко Михайло - Дудківський Віталій - переміг Кравченко Михайло (рішення)

Фінал:

9. Кравченко Михайло - Афанасьєвський Сергій - переміг Афанасьєвський Сергій (КО, больовий на руку)

- вагова -74 кг:

10. Валівахін Олексій - Митрофанов Андрій - переміг Валівахін Олексій (КО, больовий на руку);

11. Чабаненко Євген - Долішній Олександр - переміг Чабаненко Євген (КО, больовий на руку).

Фінал:

12. Чабаненко Євген - Валівахін Олексій - переміг Валівахін Олексій (КО, задушливий прийом).

- вагова -89 кг:

13. Коваль Віталій - Сабадаш Павло 0 переміг Сабадаш Павло (ТКО, відмова суперника).

Представления: 981

Ответить на это

Ответы на эту тему форума

Как я понял имеется ввиду штрафные баллы согласно занятым местам? то есть 8 баллов за 8-е место и так далее! Ну а если команда не выставила в вес спортсменов или наоборот нескольких? Что тогда? А так все понятно золото есть золото и 2 серебряные медали никак не могут быть лучше одной! !! По крайней мере я так считаю!

Если команда не выставила спортсмена в вес - ей можно начислять баллы как за последнее место +1 балл штрафной (напр. принимает участие 10 команд. Каждая команда, которая не выставила спортсмена, получает 11 баллов). Если несколько человек в весе -  в зачет идет только один (скажем, лучший результат)

Согласен на все сто процентов!

FOX 777

"Мы с тобой одной крови - ты и я!" (с)

Так в джунглях же лис и бульдогов нет! ;-) Хотя в остальном ты прав! ;-)

Так то в джунглях... И то - смотря в каких. Есть такие джунгли-джунгли!!!

RSS

Записи блогов

Джек Лондон. Кусок мяса.

Разместил(а) Gatylo, Март 28, 2012 в 8:00pm — 1 Комментарий

Принцип многослойной обороны

Разместил(а) СашаЛи, Март 26, 2012 в 7:39am

сайт унікального набуття Пересвіту - системи психофізичної саморегуляції:

Дни рождения

© 2012   Created by Алексей.

Эмблемы  |  Сообщить о проблеме  |  Условия использования